Betalingsmogelijkheden | Maatwerk | Eikentafelfabriek Purmerend

Betalingsmogelijkheden

Het betalingsverkeer van de Eikentafelfabriek wordt snel en veilig afgehandeld door betaalkassa Mollie.
Via www.eikentafelfabriek.nl worden betalingen per credit card (Visa, Master en JCB), iDeal en vooruitbetaling geaccepteerd.

Bankoverschrijving
Bankoverschrijving / vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van de Eikentafelfabriek. Dit kan bijvoorbeeld met een overschrijvingsformulier of internetbankieren van uw bank. De order wordt namelijk pas verwerkt als het orderbedrag op de rekening van Eikentafelfabriek gestort is. Vermeld uw ordernummer en naam bij een overboeking.

Betalen vanuit het buitenland
Voor betalingen vanuit landen buiten Nederland heeft u de IBAN en BIC codes nodig.
IBAN: NL11ABNA0249167948
BIC: ABNANL2A

Mastercard, Visa, JCB:
Indien u kiest voor een betaling voor ontvangst van uw bestelling met creditcard, dient u tijdens het bestelproces uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code (op de achterzijde van de kaart) in te vullen. Let er op dat u exact de naam overneemt zoals die op de kaart vermeld staat (naam van de kaarthouder). Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.

iDeal:
Heeft u toegang tot internetbankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode – ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, digipas voor SNS Bank, GSM voor Postbank TAN of Access Key voor Fortis – bij de hand.
* Snel, simpel en veilig betalen via de bekende interface van internetbankieren.
* iDEAL is bij de Eikentafelfabriek volledig gratis.

Giropay
Giropay is een Online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd. Giropay is in weze de Duitse variant van het Nederlandse iDeal waarbij betalingen real-time worden verwerkt en gemakzucht een grote rol speelt.