Product filters Product filters

Massief eiken bladen

Eikentafelfabriek.nl biedt de goedkoopste eiken bladen aan met de beste kwaliteit. Stel gemakkelijk uw eigen blad samen naar uw smaak. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen neem gerust contact op met onze klantenservice, we kijken er naar uit om u te woord te staan.

192,75 (Incl. btw)
859,00 (Incl. btw)
979,00 (Incl. btw)
699,00 (Incl. btw)
699,00 (Incl. btw)
899,00 (Incl. btw)
859,00 (Incl. btw)
859,00 (Incl. btw)
1.019,00 (Incl. btw)
659,00 (Incl. btw)
979,00 (Incl. btw)
899,00 (Incl. btw)
499,00 (Incl. btw)
217,75 (Incl. btw)

Massief eiken

Een massief eiken tafel vormt een zeer robuuste, stijlvolle en overtuigende keuze. Zoekt u naar een degelijke eettafel op basis van massief eiken, waarmee u zorgt voor een industrieel of landelijk design? De tafels zijn geschikt als eettafel en werktafel. U heeft de keuze uit een massief eiken blad, of twee opgedikte varianten. Daarnaast kunt u een keuze maken voor de gewenste afmetingen van de tafel, net als voor de afwerking van het blad en de poten voor de massief eiken eettafel of werktafel.

Massief eiken tafel met dik blad

Zoekt u een massief eiken tafel met een massief eiken blad, of wilt u gebruik maken van de opgedikte varianten? U kunt hier online een keuze uit maken en uw ideale tafel samenstellen. Het massief eiken tafelblad op de robuuste tafel heeft een bijzonder overtuigende uitstraling. Zodra u eraan plaatsneemt ervaart u de pure kwaliteit en kunt u rekenen op een uitstekende ondersteuning. Wat dat betreft vormt een massief eiken tafel in meerdere opzichten een goede keuze, waar u zowel thuis als op het werk goed gebruik van kunt maken.

Afmetingen van de eiken eettafels

Zoekt u naar een compacte massief eiken eettafel die u goed thuis kwijt kunt, of bent u aan de andere kant op zoek naar een groter model waar u bijvoorbeeld zakelijk gebruik van kunt maken? De massief eiken eettafels en werktafels hebben een breedte van 100cm, ze zijn beschikbaar in een lengte tot 300cm. Op die manier biedt de massief eiken tafel voldoende ruimte om goed te kunnen werken, of gezamenlijk van de maaltijd te genieten. U kunt online aangeven in welke afmeting u de eiken eettafel wenst te ontvangen, zodat u daar binnenkort gebruik van kunt maken.

Afwerking van het blad en de potenccc

Verder kunt u een keuze maken uit verschillende afwerkingen van het blad en van de poten. Wenst u een onbewerkte massief eiken tafel, of zoekt u naar een afwerking op basis van een van de hoogwaardige behandelingen? U stemt het karakter van de robuuste eiken eettafel op die manier af op de rest van uw interieur of bijvoorbeeld de verlichting die u heeft staan. De verschillende hippe afwerkingen zorgen voor een bijzondere uitstraling, vooral in combinatie met de hoogwaardige afwerking van de poten. Wilt u gebruik maken van mooie zwart of witte poten, of zoekt u een andere afwerking onder de massief eiken tafel? U kunt hier online een keuze uit maken.

Online massief eiken tafel kopen

Vervolgens kunt u de massief eiken tafel eenvoudig online bestellen. Zodra we uw bestelling ontvangen gaan we daar spoedig mee aan de slag en zorgen we ervoor dat uw order zo snel mogelijk in orde komt. U heeft vlot de beschikking over de robuuste massief eiken tafel, zodat u daar binnenkort aan plaats kunt nemen. Weet u al precies wat u zoekt, of wilt u online inspiratie opdoen? Blader op uw gemak door de verschillende massief eiken tafels, geschikt als eettafel of om op hippe wijze aan te werken.

Staat uw maat er niet bij of zoekt u net even iets anders?

Onze service afdeling helpt u graag verder met het zoeken naar een oplossing meer informatie >