Eiken Tafels

Eiken is een duurzaam product, het kan wel tot 100 jaar duren voordat een boom groot en sterk genoeg is om er een eiken tafel van te kunnen maken. Wij gebruiken alleen het mooiste en beste hout om een unieke, op maat gemaakte tafel te vervaardigen. Standaard maken wij de tafels van A/B-kwaliteit eiken, dit houdt in dat er hier een daar een noest te zien is met een mooie tekening. Heeft u liever en foutvrije tafel of juist met open scheuren? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Alle afmetingen zijn mogelijk! Levering en montage zijn geen probleem.

Meer weten over onze soorten tafels? Bekijk hieronder de mogelijkheden of vul ons contactformulier in.

Maatwerk

U kunt uw tafel geheel naar eigen wens samenstellen, door ons enorme assortiment zijn de opties oneindig. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen nieuw- en oud eiken tafels. Ook een opgedikt blad, boomstamblad of speciale wensen zijn geen probleem. Alles is mogelijk!

Ontdek ons assortiment

In onze fabriek werken we alleen met Frans Europees eiken wat niet uit het hart gezaagd is, dus u krijgt gegarandeerd een prachtstuk thuis geleverd. Bijna al onze modellen zijn te bezichtigen in onze showroom te Purmerend. Heeft u eigen ideeën of zit net uw kleur of stijl er niet tussen? Onze adviseurs denken graag met u mee en brengen uw eigen ideeën over op tekening. Onze werkplaats staat te popelen om uw plannen werkelijkheid te maken.

Onderstellen

Doordat we onze eigen las-afdeling hebben zijn alle onderstellen in elke maat en kleur mogelijk. Onze lassers staan open voor nieuwe ideeën, maten en types. Heeft u ergens anders een mooi onderstel gezien maar net niet uw maat, dikte of kleur, wij kunnen alles leveren. Al onze onderstellen kunnen van staal, RVS en hout gemaakt worden. Vraag naar de onbeperkte mogelijkheden!