Hoera! Eikentafelfabriek bestaat 1 jaar

Hoera, de Eikentafelfabriek bestaat in juli alweer 1 jaar. Samen met onze familie zijn we dit avontuur vorig jaar begonnen.

Met veel leer- en verbetermomenten is het een goed en prachtig jaar geworden. Dit heeft geresulteerd in het feit dat we zeer gemotiveerd en vol passie het tweede jaar tegemoet gaan. Dit wordt een knaljaar met veel nieuwe ontwikkelingen.

Blog

Nu we bijna ons eerste jaar hebben voltooid als Eikentafelfabriek, leek het ons een mooi begin om een start te maken met een maandelijkse blog. Een blog met daarin tips, trucs, weetjes, stylingsadviezen, wooninspiratie en de nieuwste trends.

Uw stem en mening is voor ons zeer waardevol. Wij willen deze blog graag gezamenlijk met u opbouwen, bijvoorbeeld: door het beantwoorden van vragen van onze lezers/klanten.

Eigen zagerij en lasfabriek

Iedere dag een stapje verder in de ontwikkeling heeft geresulteerd in verbreding en verdieping van ons assortiment, wat er voor gezorgd heeft dat we bijna alles in eigen beheer hebben. Zo hebben wij  bijvoorbeeld; een eigen lasfabriek en maken wij eigen ontwerpen en tekeningen om uw wens als klant te verwezenlijken. Uw wens als klant is voor ons enorm belangrijk. Wij kunnen tafels leveren in iedere gewenste afmeting, kleur, type, vorm en in ieder ontwerp. Iedere tafel is daarom uniek.

Dankbaar

Naast de ongelofelijke inzet van familie en kennissen hebben we ook mooie samenwerkingsverbanden opgebouwd met diverse leveranciers. Door die nauwe samenwerking kunnen we vaak uw droom tafel realiseren.

Tenslotte zijn we dankbaar voor de klanten van het afgelopen jaar en de toekomstige klanten, zonder jullie was het allemaal niet gelukt.

Wij zien uit naar de toekomst met veel nieuwe unieke woon ideeën en stylingsadviezen, tot snel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *