Product filters Product filters

OnderhoudsmiddelenOnderhoud

Het onderhoud van uw meubels is essentieel, om die zo lang mogelijk mooi te houden. Heeft u een mooie eiken eettafel staan, maakt u gebruik van luxe design stoelen of wellicht een set industriële lampen? Een huis is om in te leven, maar dat betekent niet dat u vlekken of andere aanslag op uw meubels hoeft te accepteren. Dankzij de verschillende onderhoudsproducten voor meubels kunt u rekenen op een grondige reiniging, waarmee u voorkomt dat er (blijvende) schade ontstaat aan de hoogwaardige materialen van uw meubels. We adviseren u de producten voor het onderhoud van uw meubels meteen mee te bestellen, zodat u bij een eventuele vlek of andere aanslag direct actie kunt ondernemen. U voorkomt op die manier beschadigingen, of u kunt op voorhand al zorgen voor een goede mate van bescherming.

Vlekken verwijderen

Tot het onderhoud van uw meubels behoort onder andere het verwijderen van vlekken. Het is verstandig om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Gaat het om meubels van een zacht of poreus materiaal? Een vlek kan er gemakkelijk in trekken, het is van belang om dit voor te zijn. Heeft u te maken met vetvlekken? U kunt gebruik maken van een speciale verwijderaar binnen ons assortiment op het gebied van onderhoud. U voorkomt op die manier blijvende schade aan de topcoat van uw meubels, of u zorgt ervoor dat het vet niet in het materiaal kan trekken. Het juiste onderhoud zorgt er wat dat betreft voor dat u de meubels jaren als nieuw kunt houden, zodat u er optimaal plezier van heeft.

Kalk verwijderen van meubels

Morst u kraanwater op een van de meubels, bijvoorbeeld terwijl u de planten water geeft of wanneer u een schoonmaak doek iets te vochtig maakt? Water bevat kalk, waardoor er lelijke vlekken op uw meubels kunnen ontstaan. Onze producten op het gebied van onderhoud helpen u vlekken van kalkhoudend water te verwijderen, zodat u daar geen last van heeft. De onderhoudsproducten zorgen er in plaats daarvan voor dat u de vlek netjes kunt verwijderen en de meubels er als nieuw uit blijven zien. Op die manier draagt het onderhoud van uw meubels bij aan de uitstraling op termijn.

Complete set voor het onderhoud

Wilt u zich zo goed mogelijk voorbereiden op het onderhoud van uw meubels, door op voorhand de belangrijke producten in huis te halen? U kunt gebruik maken van onze Eiken Tafel Fabriek onderhoudsset. We zorgen er daarmee voor dat u de beschikking heeft over de meest belangrijke schoonmaakproducten. U kunt direct ingrijpen zodra er een vlek dreigt te ontstaan, of op het moment dat u merkt dat er vuil op de meubels terecht komt.

Uiteraard kunt u alles op het gebied van onderhoud eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u er zo vlot mogelijk de beschikking over heeft. We gaan direct aan de slag met uw bestelling op het gebied van onderhoud, zodat u er thuis meteen een vlek mee kunt verwijderen of u de producten in ieder geval achter de hand heeft.

Staat uw maat er niet bij of zoekt u net even iets anders?

Onze service afdeling helpt u graag verder met het zoeken naar een oplossing meer informatie >