Ovale Tafels

Maatwerk is onze standaard. Vaak zeggen we: u vraagt, wij zagen!
Ook onze ovale bladen zijn in alle maten verkrijgbaar.

maatwerk Maatwerk

maatwerk Made in Holland

maatwerk Snelle levering

maatwerk Beste kwaliteit

maatwerk Elke zondag open

maatwerk 9,1 beoordeling

Eiken Ovale Tafels

Eikentafelfabriek biedt een groot assortiment tafels aan. Wij maken voornamelijk eiken tafels, maar dan wel in alle maten! Maatwerk is onze standaard. Vaak zeggen we dan ook: u vraagt, wij zagen!

Maatwerk

Onze ovale bladen zijn geen uitzondering, ook deze zijn in alle maten verkrijgbaar. Hierin kunt u kiezen tussen een massieve tafel en een opgedikte tafel. Een opgedikte tafel is een exemplaar waar wij een extra rand onder lijmen. Stel u ziet bij ons in de showroom een tafel die 8 centimeter massief is, maar deze ligt niet helemaal in uw budget. Wij kunnen dan een blad van 4 centimeter massief laten lijken op eentje van 8 centimeter door er een rand onder te lijmen. Hetzelfde effect, maar in prijs een stuk goedkoper.

Ook bieden we de mogelijkheid om de tafel te borstelen. Door deze behandeling voelt de tafel grover aan en oogt hij robuuster.

Made in Holland

Alle tafels die wij afleveren worden in Nederland gemaakt. We gebruiken de beste technieken om uw tafel zo mooi mogelijk te maken. Én alles wordt bij ons op maat gemaakt! Dus heeft u net even andere maten of speciale wensen? Niets is ons te gek! Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze showroom in Purmerend. Wij zijn elke zondag geopend!

Alles prima verlopen. Tafel is prachtig, precies zoals we wilden. Zijn er heeeel erg blij mee.

– De Heer Okker

Liever een ander soort tafel?

Naast deze ovale eiken tafels hebben wij ook ronde tafels, boomstamtafels en rechte tafels. Bekijk ze allemaal op onze website!

Meer ovale tafels?

Hieronder een aantal voorbeelden van ovale tafels die wij gemaakt hebben. Kijk rustig even rond!

Nieuwsgierig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

De woontrends voor 2019

Het nieuwe jaar staat al bijna voor de deur, dus het wordt tijd voor de woontrends van 2019. Wij zijn al druk bezig om onze showroom 2019 proof te maken. Wat kunnen we verwachten? Wij zetten alles even op een rijtje. Welke zou je zelf toepassen in je interieur? Ronde vormen Rechthoekige vormen zien we [...]

Hoera! Eikentafelfabriek bestaat 1 jaar

Hoera, de Eikentafelfabriek bestaat in juli alweer 1 jaar. Samen met onze familie zijn we dit avontuur vorig jaar begonnen. Met veel leer- en verbetermomenten is het een goed en prachtig jaar geworden. Dit heeft geresulteerd in het feit dat we zeer gemotiveerd en vol passie het tweede jaar tegemoet gaan. Dit wordt een knaljaar […]