Ronde Tafels

Maatwerk is onze standaard. Vaak zeggen we: u vraagt, wij zagen!
Ook onze ronde bladen zijn in alle maten verkrijgbaar.

maatwerk Maatwerk

maatwerk Made in Holland

maatwerk Snelle levering

maatwerk Beste kwaliteit

maatwerk Elke zondag open

maatwerk 9,1 beoordeling

Eiken Ronde Tafels

Eikentafelfabriek biedt een groot assortiment tafels aan. Wij maken voornamelijk eiken tafels, maar dan wel in alle maten! Maatwerk is onze standaard. Vaak zeggen we dan ook: u vraagt, wij zagen!

Maatwerk

Onze ronde bladen zijn geen uitzondering, ook deze zijn in alle maten verkrijgbaar. Hierin kunt u kiezen tussen een massieve tafel en een opgedikte tafel. Een opgedikte tafel is een exemplaar waar wij een extra rand onder lijmen. Stel u ziet bij ons in de showroom een tafel die 8 centimeter massief is, maar deze ligt niet helemaal in uw budget. Wij kunnen dan een blad van 4 centimeter massief laten lijken op eentje van 8 centimeter door er een rand onder te lijmen. Hetzelfde effect, maar in prijs een stuk goedkoper.

Ook bieden we de mogelijkheid om de tafel te borstelen. Door deze behandeling voelt de tafel grover aan en oogt hij robuuster.

Made in Holland

Alle tafels die wij afleveren worden in Nederland gemaakt. We gebruiken de beste technieken om uw tafel zo mooi mogelijk te maken. Én alles wordt bij ons op maat gemaakt! Dus heeft u net even andere maten of speciale wensen? Niets is ons te gek! Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze showroom in Purmerend. Wij zijn elke zondag geopend!

Goede service en goed meegedacht over mogelijkheden. Ruim de tijd genomen om alles goed voor elkaar te krijgen.

– De Heer Moeijes

Meer ronde tafels?

Hieronder een aantal voorbeelden van ronde tafels die wij gemaakt hebben. Kijk rustig even rond!

Liever een ander soort tafel?

Naast deze ronde eiken tafels hebben wij ook rechte tafels, boomstamtafels en ovale tafels. Bekijk ze allemaal op onze website!

Nieuwsgierig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!