Product filters Product filters

Eetkamer Stoelen

Eikentafelfabriek.nl biedt de goedkoopste industriële stoelen aan met de beste kwaliteit. Onze stoelen zijn van de beste kwaliteit en hebben een uitstekende zitcomfort. Heeft u nog vragen en/of opmerkingen neem gerust contact op met onze klantenservice, we kijken er naar uit om u te woord te staan.

Stoelen

Stoelen hebben een duidelijk functioneel doel, al draagt de juiste stoel daarnaast op een prachtige manier bij aan uw interieur. Bent u op zoek naar een hippe stoel waarmee u zorgt voor karakter in de woning, of waarmee u de mogelijkheid heeft om bepaalde aarde- of bruintinten elders uit het interieur terug te laten komen? U kunt met een lounge stoel een mooi contrast aanbrengen, of er met de stoelen voor aan de eettafel voor zorgen dat er een bijzonder geheel ontstaat. De barstoelen zorgen voor een fris en opgetogen karakter, u kunt in alle gevallen rekenen op stoelen van zeer hoge kwaliteit.

Luxe lounge stoelen

Bent u specifiek op zoek naar luxe lounge stoelen, waarin u heerlijk onderuit kunt zakken om de dag nog even door te nemen of een goed boek te lezen? Het gebruikte leder in de lounge stoelen is van zeer hoge kwaliteit en straalt daardoor niets anders uit dan pure klasse en elegantie. U kunt de lounge stoelen online met elkaar vergelijken, dankzij de robuuste poot en de hoge afwerking van het zitgedeelte kunt u rekenen op niets minder dan de hoogst mogelijke kwaliteit.

Stoelen voor in de eetkamer

De stoelen voor in de eetkamer hebben een hip en trendy design, bijvoorbeeld wanneer u kiest voor de modellen van leder. Dankzij de gebruikte warme kleuren ontstaat er een fijne sfeer. Wilt u aan de andere kant juist gebruik maken van een meer opvallend geheel, zoals een eetkamer stoel in blauw of stoelen met een robuuste enkele poot die zich splitst in meerdere poten? Blader op uw gemak door de verschillende stoelen die u kunt bestellen voor aan de eettafel, of elders in huis waar u graag een zithoek wenst te creëren.

Barstoelen bestellen

Barstoelen zijn hoger dan de reguliere modellen en zorgen met hun meer fijne en elegante karakter voor een bijzondere verschijning in huis. Heeft u een verhoogd kookeiland en wilt u daar op een stijlvolle wijze aan plaats kunnen nemen, of heeft u een eigen bar waarvoor u op zoek bent naar een paar luxe barstoelen? Net als bij de overige stoelen kunt u rekenen op de best mogelijke kwaliteit, we laten niets aan het toeval over. Zoekt u bijvoorbeeld naar bar stoelen gemaakt van leder, in combinatie met een RVS-poot of een ander hoogwaardig materiaal? Blader op uw gemak door de stoelen voor aan de bar of aan het kookeiland, u heeft de keuze uit diverse modellen.

Online stoelen bestellen

Uiteraard kunt u de verschillende stoelen eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u er vlot de beschikking over heeft. U betaalt een scherpe prijs voor de zeer hoogwaardige modellen, op basis van puur design en de beste materialen. De stoelen zijn veelal afgewerkt met leder en zorgen zelfs wanneer u er geen gebruik van maakt voor een duidelijke toegevoegde waarde binnen uw interieur. Bestelt u de stoelen direct online? Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat u er zo vlot mogelijk de beschikking over heeft.

Staat uw maat er niet bij of zoekt u net even iets anders?

Onze service afdeling helpt u graag verder met het zoeken naar een oplossing meer informatie >